Tvoříme s iPadem a pro iPad

Czech
Termín: 
Monday, August 12, 2019 - 14:30 to Thursday, August 15, 2019 - 14:30
Místo: 
Malá Morávka

 

Letní škola „Tvoříme s iPadem a pro iPad“ je akce pro všechny zájemce ze školství, kteří si chtějí rozšířit a procvičit své dovednosti ve využití ICT ve výuce. Není to jen o práci s iPadem, ale také o využití webových nástrojů, nápadech do výuky, výměně zkušeností a navazování nových kontaktů.

Pro plánování letošního ročníku jsme využili nejen osvědčené metody, ale také nové nápady a postupy a také zpětné vazby účastníků předchozích ročníků letních škol. Nultý ročník letní školy „Tvoříme s iPadem a pro iPad“ proběhl v Rožnově pod Radhoštěm v roce 2014, oficiálně první ročník pak v Jeseníkách. Na tomto místě se nám zalíbilo a v roce 2019 se tak setkáme na stejném místě. A pokud máte pocit, že tohle místo už znáte, tak letos to bude zase trochu jiné. Po letošním úspěchu „Offline a Outdoor“ workshopu proběhne letos jeho verze 2 s pracovním názvem „trochu méně offline a trochu více outdoor“.

V roce 2019 na Vás opět čekají povinné a volitelné workshopy, které absolvujete v rámci pondělního odpoledne, úterý a středy. Ve čtvrtek proběhne minikonference, na které může každý účastník představit sebe, svou školu, práci a zkušenosti s iPadem či zajímavé nápady, které má za sebou, nebo se na ně chystá. Novinkou letošního ročníku bude doporučená linka pro ty účastníky, kteří s iPadem teprve začínají. Pro ně je připravena sada workshopů, díky kterým se naučí základy ovládání tabletu a také se seznámí s nejdůležitějšími aplikace pro výuku.

Dopolední semináře v úterý a ve středu nazvané „Offline a outdoor v2“ a „Co oči nevidí“ jsou připraveny pro všechny, a to ve více úrovních dovedností. Podpora obou kurzů bude stejně jako loni k dispozici jako kurz v iTunes U. Pondělní až středeční odpoledne pak bude věnováno volitelným workshopům.

web: http://letniskola.ucimemoderne.cz/o-skole/